Service- og reparationsfirmaet, der har base i Sandvig, reparerer - blandt utroligt meget andet - tv, computere, tablets og telefoner. Virksomheden købte for nyligt Phonefix i Rønne og udvider med en ny afdeling i Rønne.


Ejer Johann Aakjær Karlsen, har netop opkøbt Phone Fix i Rønne, og åbner derfor en ny afdeling i lokalerne - og han har svært ved at skjule glæden over udvidelsen og udsigten til i hvert fald en ansat mere.


Johann købte Servicecentret af sin daværende chef i 1999, og tilføjede ”Bornholm” til navnet. Og det er ret dækkende; Johann og hans ansatte servicerer hele øen, og er det eneste værksted på Bornholm, der udfører garantireparationer - også på elektronik købt på nettet.


I en branche i hastig udvikling, er det Johanns nysgerrighed og glæde ved at reparere, opfinde og fixe ting, der er hans drivkraft. Og så kan han bare godt lide, at folk bliver glade, når han har repareret noget for dem.

Han samarbejder med et hav af virksomheder og servicerer private samt hoteller og pensionater på hele øen.


Gennem tiden har Johann udlært to lærlinge og i 2008 flyttede forretningen til den gamle slagterbutik i Skolestræde i Sandvig.


Johann er født og opvokset i Hammerhavn og har levet hele sit liv på Bornholm.

Han blev udlært hos Flemming Nielsen, som han senere købte Servicecentret af.

Johann er desuden mentor og læremester for en ung mand, der er ansat som flexjobber i virksomheden, der, ud over ham selv, har en fast ansat, og snart også Johanns kone som deltidsansat.


Følg Service Centret Bornholm her