Se Bornholm fra søsiden med
Boating BornholmHop ombord i den store RIB båd og kom med ud og se det fantastiske fuglefjeld ved Hammeren. Eller tag turen til Christiansø og hop i vandet med et par af de knap 800 sæler, der efterhånden har invaderet området.

En RIB er en slags stor ”gummibåd”, som blandt andet bliver brugt af Søværnets Redningstjeneste.

Den har plads til 12 passagerer og sikkerheden er i top på båden, der er synkefri.

Fordelen ved denne bådtype er, at du sejler helt tæt på vandoverfladen, hvilket giver en særlig nærhedsoplevelse af havet og klipperne, samt nedsætter risikoen for søsyge.


Bådfart Bornholm - Boating Bornholm er startet af folkene bag den populære iscafe Sandvig IS kalas, som er et rent familieforetagende bestående af far, mor og tre sønner.


Magnus Heide Andreassen er dagens skipper, og tager imod på Sandvig Havn. Han er ældste søn af Christina og Christian, som startede Sandvig IS Kalas i 2013.

Magnus er snart færdig som marinbiolog, og tydeligt passioneret omkring det at være i naturen og på vandet. Ideen om at tage gæster med ud og sejle, opstod i kølvandet på et par gode og travle sæsoner på Kalas.


Familien på fem fik aldrig rigtig tid til at snakke, for det hele gik op i arbejde i iscafeen. Løsningen var at købe en båd, så de sammen kunne komme lidt ud på vandet.


Magnus fortæller, at han kommer fra en ”fugleglad familie”, og at ønsket med sejlturene er, at passagererne også bliver lidt klogere undervejs.

Hvad enten det er dyrelivet eller naturen du vil vide mere om, så har Boating Bornholm en guide, der kan gøre dig klogere på de smukke omgivelser.

Det har taget noget tid at blive klar til at kunne tage imod passagerer.

Der skulle først være styr på sikkerhedskurser og diverse godkendelser.


Nu er Boating Bornholm klar til at give deres passagerer en oplevelse ud over det sædvanlige.


Så hop med - Bornholm tager sig ekstremt flot ud fra søsiden!


Læs mere her