I 2016 overtog Simone og Martin vandrehjemmet Nordly i Sandvig. De har lige side udbygget stedet og hver sæson kommer nye ting til.


Køkkenhaven er et af de nye tiltag på vandrehjemmet Nordly i Sandvig. Simone og Martin overtog stedet i 2016 - dengang hed det Sjøljan. De to sagde farvel til studielivet i København og goddag til en helt ny tilværelse som vandrehjemsejere.


Simone og Martin brugte det første halve år på at sætte vandrehjemmet i stand. Nordly er indrettet med mange hyggelige detaljer, og stemningen er rar og hjemlig.

Nu har de taget hul på deres anden sæson, hvor de vil gøre mere ud af området udendørs. Drømmen er blandt andet at udvide med en større have, der kan supplere med grønt til køkkenet, hvor de laver mad til gæsterne.


Med den unikke beliggenhed nær Hammerknuden, Hammerhavn og Opalsøen tiltrækker Nordly gæster af alle slags, både skoleklasser og børnefamilier. Denne sæson har de haft flere virksomheder på konferenceophold, og senere på sommeren lægger de hus til en flok bryllupsgæster.


Nordly er netop blevet fremhævet af den amerikanske rejseguide Lonely Planet som et ud af fem gode steder at overnatte, når man besøger Bornholm


Læs mere om Nordly her


#tilflytterguld #nyebornholmere #guldkantsdanmark