På Hotel Abildgård kan du komme jorden rundt med restaurantens overdådige buffet som også er åben for dem, der ikke bor på hotellet


Mandag er der italiensk buffet. Tirsdag står den på Tex Mex og onsdag kan du smage asiatiske lækkerier. Hver dag i ugen, er der en ny smag på menuen.

De to Kokke Benny Henriksen og Laila Hald tager os med på en gastronomisk rundrejse, når buffeten skifter geografisk tema alt efter ugedag.

Andreas, Mie og Frederik er de tre restaurantchefer, der på skift styrer stedet med smil på læben og rappe fødder.

Fra juni til september, lokker buffeten på Hotel Abildgård.

Buffeten er inklusiv drikkevarer ad libitum, og er åben for alle hver dag fra kl 18.00.


Bag Hotel Abildgår står ægteparret Klaus og Mie Juhl, der også driver Hotel Friheden.

På sigt skal Abildgård have en overhaling, lige som Friheden, netop har fået det.


Læs mere om Juhls Hoteller her