Marie Knudsen har kørt Hammerhavns Kiosk siden 2005 og i dag forpagter hun kiosken sammen med Siv Dal.


Det er en fast tradition for mange både fastboenden og turister, at man i løbet af sommeren SKAL forbi Hammerhavn og smage en af deres gode sandwich.


Efter en gåtur på Hammerknuden, en køretur på Nordlandet - eller bare en aftentur med solnedgang i Hammerhavnen; Der er utallige gode undskyldninger for at smutte forbi Hammerhavnens Kiosk.
Konceptet har fra starten været det samme: Gode sandwich, kaffe, is og hjemmebagt kage.

Enkelt og godt - og et koncept der også fik ’verdenspressens’ bevågenhed for et par år siden, da magasinet Euroman fik smag for de gode sandwich og gav kiosken god omtale. Bestsellerne i kiosken er sandwich med kylling og laks – men den med den lokale Skt. Clemens ost er også et hit.

Marie Knudsen har haft Hammerhavns Kiosk siden 2005. Dengang lå den lille kiosk i forlængelse af de huse der, også dengang, tilhørte Hammerhavnens Bådfart. I 2012 kom Realdania på banen med finansiering af nye flotte træhuse, og i samme ombæring en ny kioskbygning.

Kiosken forpagter Marie i dag sammen med sin partner Siv Dahl, der i flere år har været ansat, men nu er blevet fuldgyldig medejer.
Sammen har de to smilende kioskejere en lang og god sæson, der strækker sig fra påskeferien og frem til efterårsferien. På den måde nyder de godt af besøg af både skoleklasser, de mange turister og lokale kunder.


Følg Hammerhavnens Kiosk på Facebook