Frivilligheden blomstrer på NordbornholmNytårskoncert, Allinge Sandvig Revy, Jazzfestival, Folkemødet og Hammer Trail. Nordbornholm et overflødighedshorn af events, der trækker både bornholmere og turister til Nordlandet året rundt.

De mange events er afhængige af, at frivillige stiller op, og hjælper med at få det hele til at klappe.


Merete Lund Jensen er en af dem der stiller op, når der er brug for hjælp. Måske har du set hende til nytårskoncerterne, hvor hun serverer kaffe og kage eller til Folkemødet når hun serverer kaffe i Højskolernes Telt.


De fleste frivillige timer lægger Merete hjemme foran computeren, da hun er webmaster for ASG – Allinge-Sandvig Gymnastikforening. Hjemmefra holder hun styr på foreningens hjemmeside og Facebookside og sørger for informationen til foreningens medlemmer.


Som ung var Merete aktiv badmintonspiller i ASG, så da foreningen manglede trænere til de unge badmintonspillere i 2002, var hun klar til at hjælpe.

Da hendes egne børn begyndte til fodbold og håndbold forblev hun engageret i ASG, og da hjemmesiden skulle shines op, meldte Merete sig som webmaster. Det frivillige arbejde en hyggelig ting, som Merete gør med stor glæde, og det er aldrig svært at finde friske frivillige.


Foreningen gør faktisk en dyd ud af, at der er arbejdsopgaver til alle. De seneste år har klubben oplevet en opblomstring med nytilflyttede frivillige og nye tilbud til medlemmerne.


Nyeste tiltag fra ASG, Smart træning for 50+ m/k, er blevet en kæmpesucces, ligesom crossgym er populært og løbe/gå-klubben har stor tilslutning. Næste store event er koncerten med Stig Rossen 24. november og Nytårskoncerterne til januar.


Merete kommer fra Allinge og boede i nogle år i København, mens hun læste til sygeplejerske. Hun flyttede tilbage til Allinge i 2002 og arbejder nu som udskrivelseskoordinator på Bornholms Hospital.


Følg med i det hele på www.a-s-g.dk