Klaus Elleby Larsen er uddeler i Dagli’Brugsen i Tejn. Og det er han rigtigt godt tilfreds med. Han elsker sit job, og det kan blandt andet mærkes for dem, der følger hans opslag i Tejnestiften på Facebook.


På Facebook lægger Klaus opslag op, som er i den mere gakkede ende. Som da han lavede en video op til Sank Hans aften, udklædt som heks, og på vej til Bloksbjerg.


Han har et tæt og godt samarbejde med byens idræts- og foreningsliv, og i 2017 fik han ildsjælsprisen fra Tejn Borgerforening.


Han er en mand med glimt i øjet - også selv om han lige har haft status og kom i seng kl. 03 og skulle op igen kl 05, for at åbne butikken.


Med en baggrund i flere Brugs’er på Bornholm og 14 år i Aldi på Sjælland, kom Klaus til Tejn Brugs for 4 år siden.


Her har Klaus nogle rammer, som han fylder ud på sin helt egen måde. Som i dag, da han blev tilbudt 50 friske majskolber, der straks blev sat til salg i butikken på Tejn Havn.


Tejn Brugs tager gerne og ofte imod grøntsager fra det helt nære lokalsamfund, og Klaus fører også alle de mere gængse og kendte bornholmske varer.


Og så har Tejn brugs sin – næsten – helt egen Rom. For tre år siden kom en sælger forbi og tilbød Klaus og Daglig’Brugsen i Gudhjem og Snogebæk at købe deres helt egen tønde Plantation-rom fra Panama.

Det blev et hit og desuden et samlerobjekt, da hver flaske er nummereret. Året efter købte de to tønder til deling mellem de bornholmske Dagli’Brugser. I år har Coop indkøbt tre tønder rom, som bliver sat til salg i alle bornholmske Coop butikker om et par uger.


Du kan i øvrigt også indlevere dit tøj til rensning hos Tejn Brugs, som sender det til rens hos Viktor Vask hver onsdag.