Brian Arvidsen er halinspektør og forpagter af café Mellem Byerne i dét, de fleste stadig kalder Nordlandshallen - selvom navnet retteligt er Bornholms Idræts- & Kulturcenter.


Året rundt holder han styr på hallen og dækker op til møder og idrætsfester, arrangerer bespisning til Folkemødet, Allinge-Sandvig Revyen eller til private arrangementer, når fok kommer for at fejre konfirmation eller runde fødselsdage.


Med de to kasketter, er der rigeligt at se til for Brian, der har passet både hal og café i den selvejende idrætshal siden 2010. Han fik jobbet, da en anden sprang fra og han netop var stoppet hos Slagter Jørgensen.


Med en uddannelse som forædler – bedre kendt som pølsemager – i baghånden, er han rimelig ydmyg omkring maden han serverer for sine gæster. Ikke desto mindre er der mange lokale der kender og sætter stor pris på de lækre sager Brian fremtryller på buffet’en.


Han elsker at være i et trygt og nært miljø hvor alle kender hinanden og folk ved hvem han er. Og så er han spændt på, hvad der på sigt kommer ud af det store projektarbejde som bestyrelsen bag Bornholms Idræts- & Kulturcenter i de senere år har lagt store kræfter i.


Brian kommer fra Tejn og bor med sin familie i Allinge.